Monograph

95 kr

Anteckningsbok Tome 18x13,5 cm Grå

Anteckningsblock Tome 18x13,5 cm grå med 180 sidor som väntar på att fyllas. Låter bra, eller hur? Denna spiralformade anteckningsbok från Monograph är både funktionell och elegant. Även de dagar då du inte är så kreativ kommer det fortfarande att se bra ut på skrivbordet. Spiralen är kopparfärgad och passar bra med det gråa omslaget. Inuti finns något för alla och för alla syften - både linjerade sidor, punktformade sidor och rena sidor. Anteckningsboken är av storleken medium och är perfekt för möten och spontana anteckningar. Pricken över i:et hittar vi i indexflikarna som gör det enkelt för dig att skapa mer struktur i ditt skrivande.

“For everyday entrepreneurs and creative thinkers”
Monograph är ett varumärke som skapar kontorsartiklar och förvaringslösningar till alla kreativa själar. Deras uppdrag är att hjälpa dig att ta fram din inre kreativitet. På Monograph älskar de kreativitet och lek!
Samtidigt har Monograph en stor passion för snygg design - som vill ge dig bra lösningar som kan hjälpa dig att integrera ditt hemkontor som en del av inredningen i ditt hem.

Kolla in hela Monographs sortiment hos Designtorget här

Lagerstatus: På väg till oss
Favoriter
Dela
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Artikelnummer 2003635
Färg Grå
Bredd 13.5 cm
Höjd 18 cm
Djup 1 cm
Varumärke Monograph
Tillverkningsland Kina
Material Återvunnet stål
Liknande produkter
Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!

Koden går ej att kombinera med andra erbjudanden.