Hitta din butik
Meny

Mini Rodini

699 kr

Bäddset Baby Horse Bei 100x130

Färgglatt bäddset från Mini Rodini som passar för spjälsäng. Bäddsetet är tillverkat av 100% ekologisk bomullspercale och har printade hästar på en beige bakgrund. Påslakanet har kantsömmar vid öppningen och örngottet har en invändig vikt kant för att hålla täcket och kudden på plats när du sover. Levereras i matchande tygpåse med dragsko upptill.

• Trådtäthet 200
• Örngott 55x35 cm
• Påslakan 130x100 cm
• 100 % ekologisk bomull
• GOTS and Fairtrade-certifierad
• Tillverkad i Indien

Den här produkten är både GOTS- och Fairtrade-certifierad. GOTS är den strängaste certifieringen för ekologiska material som finns på marknaden idag och innefattar kontroller av varje steg i produktionskedjan. Fairtrade-certifieringen säkerställer bland annat att de som odlar den bomull som använts till den här produkten har skäliga arbets- och levnadsvillkor. De här två oberoende certifieringarna fungerar som en extra säkerhet att Mini Rodinis produkter är både hållbart och etiskt producerade.

Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Beige
Bredd 130 cm
Höjd 100 cm
Varumärke Mini Rodini
Formgivare Mini Rodini
Tvättråd 40°
Material Ekologisk bomull
Varumärke/Formgivare

Mini Rodini

Mini Rodini är ett svenskt barnklädesmärke som skapades 2006 av illustratören och konstnären Cassandra Rhodin. När den första kollektionen med bomullsplagg släpptes i få utvalda stockholmsbutiker 2006 sålde de slut på en gång. Allting gick väldigt snabbt, och vad som började med drivor av kartonger i Cassandras södermalmslägenhet blev snabbt en butik ett par kvarter bort. Mini Rodini hyllades i pressen för deras unika koncept – att skapa kläder i hög kvalité som föräldrar vill klä sina barn i, och som barnen älskar att bära.

Läs mer om Mini Rodini