Hitta din butik
Meny
  1. Start
  2. Inspiration
  3. Ansök till Jurydagen 20 augusti
Behöver du hjälp? Kontakta oss här

Ansök till Jurydagen 20 augusti

I samband med Stockholm Summer Design Week 2019 öppnar Designtorget dörrarna till Jurydagen. Tisdag 20 augusti kan alla som har en färdig produkt, design eller innovation ansöka till Designtorgets jury. Det vinnande bidraget kommer att tilldelas en garanterad marknadsplats i Designtorgets butiker och online under minst 6 månader. 

Sedan starten 1993 har Designtorget verkat som en marknadsplats för formgivare, innovatörer och entreprenörer som i ett tidigt stadie behöver hjälp att sälja och marknadsföra sin design och för att göra ny skandinavisk design tillgänglig för alla. 

- Juryfunktionen har funnits lika länge som marknadsplatsen Designtorget men trots det är det fortfarande många som inte känner till möjligheten att ansöka med sin produkt till oss. Därför hoppas vi att Jurydagen ska göra Designtorgets ansökanfunktion tillgänglig för fler och uppmuntra designers, kreatörer och entreprenörer att våga satsa på sin idé eller produkt, säger Malin Wåhlström, Inköpschef, Designtorget. 

JURYDAGEN 2019
Tisdag 20 augusti kl.16.00 – 19.00
Designtorget, Götgatan 31, Stockholm

Bedömningskriterier
Ansökningarna kommer att bedömas inom följande aspekter; formspråk, materialval, hållbarhet och säsongsbetoning. Juryn väger även in om produkten/idén är kommersiell, alternativt vilken roll den potentiellt fyller i Designtorgets samlade erbjudande. 

Samtliga ansökningar som kommer in under jurydagen bedöms och har chans att vinna en marknadsplats i butik & online till ett värde av 50.000 kronor.* 

*Mer information samt föranmälan finns på: www.designtorget.se/jurydagen

ansök till jurydagen

JURYMEDLEMMAR, JURYDAGEN 2019
Fr. vänster: 
Malin Wåhlström, Inköpschef, Designtorget.
Jon Eliason, designer.
Moa Samuelsson, Mångårig designjournalist, författare och grundare av inredningsbokserien Hej kreativa hem som bl.a. har sålts hos Designtorget.
Camilla Ljunggren, entreprenör och formgivare, som bl.a. står bakom en av Designtorgets storsäljare Pluring.

Har du en produkt, idé eller innovation som du tror skulle passa hos oss? Välkomen den 20 augusti! Mer information om hur du anmäler dig hittar du på: www.designtorget.se/jurydagen