Hitta din butik
Meny
  1. Start
  2. Inspiration
  3. Designtorget lanserar e-handeln internationellt
Behöver du hjälp? Kontakta oss här

Designtorget lanserar e-handeln internationellt

Designtorget fortsätter sin e-handelssatsning och lanserar Designtorget.com internationellt. Till en början blir e-handeln tillgänglig för samtliga länder inom EU men planeras att öppna för ytterligare marknader framöver.

Designtorget är en kommersiell marknadsplats och återförsäljare av skandinavisk design och innovation. Satsningen online är ytterligare ett steg för Designtorget som marknadsplats att hjälpa fler formgivare och innovatörer att nå ut med sin design. 

- Vår vision har alltid varit att göra Skandinavisk design framgångsrik och tillgänglig för alla. Därför är det ett naturligt steg för oss att börja sälja internationellt och en viktig del av vår expansionsstrategi. Förra året gjorde vi stora satsningar inom e-handeln som gav goda resultat, detta är nästa steg för att göra skandinavisk design & innovation tillgänglig för fler och framförallt öka vår försäljning online,säger Alexandra Wahlqvist, VD, Designtorget. 

Designtorget ser att satsningen både ska öka kundnyttan men även underlätta för svenska formgivare och entreprenörer att nå ut med sina produkter internationellt. 

- Vi har en stor andel internationella besökare i våra butiker som vill få med sig en bit av Skandinavien hem men vi märker även av effekten av att begreppet skandinavisk design är så etablerat internationellt. Därför är lanseringen viktig både för att möta våra kunders efterfrågan men även för alla de formgivare som vi representerar idag, att göra det enklare för dem att nå ut med sin design även internationellt, avslutar Alexandra.