Hitta din butik
Meny
  1. Start
  2. Inspiration
  3. Helena Lyth tipsar inför sommarresorna
Behöver du hjälp? Kontakta oss här

Helena Lyth tipsar inför sommarresorna

Inredningsprofilen Helena Lyth har nyligen tågluffat med sin familj till Berlin och Paris. På Designtorget hittade hon mycket av det hon var på jakt efter inför resan. Här tipsar hon inför sommarresorna för både vuxna & barn.

Inredningsprofilen Helena Lyth har nyligen tågluffat med sin familj till Berlin och Paris. På Designtorget hittade hon mycket av det hon var på jakt efter inför resan. På hennes blogg tipsar hon inför sommarresorna för både vuxna & barn, här får vi en smygtitt på hennes inspirerande tips. Hela inlägget hittar du här.

Resan började med planeringen och den inspirerande boken Tågsemester var hennes utgångspunkt.

"Helt underbart att få läsa andra resenärers levande reseberättelser från olika tågresor. Så mycket matnyttig information att ta med sig men också inspiration till flera tågresor med andra destinationer än de vi skulle till. Gav ju drömmar om fler tågluffar, helt klart." -berättar Helena.

Köp boken Tågsemester hos desgintorget

helena lyth tågsemester tips

 

Böcker, resenärens bäste vän.

Godnattsagor för rebelltjejer blev en av hennes dotters favoritböcker och läses fortfarande om och om igen hemma hos dem. En annan favorit var Pusseldeckaren Pierre. I boken är det din uppgift att rädda alla genom att hitta vägen ut ur otroliga labyrinter, hitta dolda ledtrådar och lösa alla utmaningar.

 helena lyth tågsemester tips

 

Kedjelyssna

Helenas barns älskar att lyssna på sagor och berättelser så att lyssna på ljudböcker i hörlurar är ju toppen. Med Urbanears hörlurar kan du kedjekoppla hörlurarna så alla hennes tre barn lyssnade på samma saga från en och samma telefon.
"Så otroligt smidigt och kul att de faktiskt delar samma upplevelse, får lyssna på samma saga. Och kors i taket, de kunde utan några större bråk enas om ljudbok. Bara en sådan sak!" -säger Helena.

helena lyth tågsemester tips

 

Game on!

Semestern ska alltid innehålla lekar å spel och på långa resdagar är det så perfekt att köra igång några spel. Familjen hade med sig både Röda Tråden Djur och Röda Tråden Världen så alla kunde vara med och spela. De körde även frågesport i väntan på maten, i väntan på notan eller andra pauser som lätt kan kännas oändliga för kidsen.

helena lyth sommarresor tips

 

Travel in style

Helena blev så förtjust i serien Frö, lädervaror framtagna exklusivt för Designtorget. "Snyggt, stilrent och funktionellt."
Hon stämplade sina initialer på hennes passfodral vilket vi på Designtorget erbjuder på utvalda accessoarer från Frö-serien.

En till praktisk och lyxig accessoar som Helena valde att ta med sig till resan var Nackkudden Ovaer. Nackkudden kommer i två delar, vilka förvaras i en lättpackad påse: en uppblåsbar krage med kardborreband och en avtagbar stor luva. Kudden är uppbyggd av olika luftkammare som stödjer och motverkar att huvudet faller i obekväma positioner.

helena lyth tipsar tågsemester

Och sist men inte minst får man inte glömma mobilen som ska vara laddad för att vara kontaktbar, ha koll på bokningar, googla restauranger och ha gps-kartor mm. Då är det perfekt med vår Emergency Tech Kit som innehåller en mikrofiberduk, en 2-i-1 USB-sladd (1 m), en röd sladdsamlare samt en flaska med 5 ml rengöringsvätska.

tech kit helena lyth tipsar inför tågsemester

Detta och mera hittar du på din närmsta Designtorget butik och här på vår hemsida. Allt för en smidig och underhållande resa!

Köp nu