Hitta din butik
Meny

UMONIVA 2019

445 kr

Blomstöd Lilla skott 45 cm

Kapitel är en bokhylla i pulverlackerat stål anpassad till de olika faserna av en pocketboks livscykel. Produkten har sitt ursprung i den snabba förminskningen av böcker i vår vardag och behovet att stödja de få värdefulla som vi har. Hyllan strävar efter att prioritera läsarens val av böcker, hålla reda på boken som blir läst i nuet och att skapa utrymme för att dela och vidarebefordra.

Kapitel är formgiven av Meimei Montan och tillverkad av Sävar metall i ett samarbete med Företagsinkubatorn eXpression Umeå. UminovaSummer eXpression 2019 är ett projekt som gör det möjligt för unga formgivare att under 6 veckor gå från idé till produkt.

Meimei Montan är en andraårs kandidatelev med stort intresse för att förbättra morgondagens värld genom hållbar, effektiv och estetisk arkitektur och formgivning. Hon har tidigare bott i Shanghai, Peking och Singapore men studerar nu på Umeås Arkitekthögskola. Under sommaren 2019 var hon en av 10 elever som fick chansen att få delta i det intensiva formgivarprogrammet Summer eXpression där deltagare gick från idé till design och försäljning. Meimei har nu som mål att driva sitt eget företag och att formge produkter parallellt med hennes arkitektstudier.

Skötselråd: Torka av med torr trasa vid behov

Kapitel är en bokhylla i pulverlackerat stål anpassad till de olika faserna av en pocketboks livscykel. Produkten har sitt ursprung i den snabba förminskningen av böcker i vår vardag och behovet att stödja de få värdefulla som vi har. Hyllan strävar efter att prioritera läsarens val av böcker,...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Grå
Höjd 45 cm
Varumärke UMONIVA 2019
Country of Manufacture Sverige
Material Stål