Hitta din butik
Meny

Kakao

129 kr

Bok Åh nej, Bruno!

Bruno vill vara en duktig hund. Han försöker vara en duktig hund. Men nu har han fått syn på en TÅRTA. Vad gör Bruno då? Det här är en pekbok om hunden Bruno som försöker vara duktig när husse går ut. Det går sådär.

Chris Haughton är en prisbelönt irländsk illustratör och designer, bosatt i London. Han har rest och arbetat runt hela världen, bland annat med fair trade i Nepal och Indien. Nu kommer hans andra bok på svenska, Åh nej, Bruno!

Bruno vill vara en duktig hund. Han försöker vara en duktig hund. Men nu har han fått syn på en TÅRTA. Vad gör Bruno då? Det här är en pekbok om hunden Bruno som försöker vara duktig när husse går ut. Det går...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Röd
Bredd 16 cm
Höjd 16 cm
Varumärke Kakao
Formgivare Chris Haughton
Material Papper
Varumärke/Formgivare

Kakao

Kakao förlag startades 1995 av Johan Lindblad som fortfarande driver verksamheten. Han har ett stort matintresse och från början bestod utgivningen framför allt av kokböcker. I slutet av 1990-talet blev Kakao förlag något av en kokböckernas pionjär och gjorde sig ett namn i branschen och bland konsumenter som ett förlag som ger ut vackra, väl formgivna böcker av god kvalitet.

 

Läs mer om Kakao
Kompletterande produkter

Kompletterande produkter