Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  Rabén & Sjögren

  319 kr

  Bok Bröderna Lejonhjärta Stor

  Astrid Lindgrens klassiska och älskade berättelse Bröderna Lejonhjärta, som gavs ut första gången 1973, kommer nu i en helt ny, exklusiv utgåva i stort format. Boken är illustrerad av Jesper Waldersten, en av Sveriges mest kända nutida konstnärer och illustratörer.

  Berättelsen är skrämmande aktuell, och den talar till både unga läsare och äldre. Dess eviga teman kring mod, kampen mot förtryck, kärlek och död träder i boken fram i en samtida skepnad.

  - Det är farligt att skriva någon på näsan. Liksom att teckna någon på ögat. Så jag lägger mina bilder runt magen och hjärtat. Det är där jag tror Astrid menade att allt skulle vila. Och gro, berättar Jesper Waldersten.

  - Astrid Lindgren arbetade med de bästa, säger Annika Lindgren, publicistisk chef på Saltkråkan, Astrid Lindgrens rättighetsbolag. De bästa illustratörerna, filmregissörerna och producenterna. Det vill vi fortsätta att göra. När stora självständiga konstnärskap möts kan ett plus ett bli mycket mer än två. Passar läsare i åldern 9-12 år.

  Lagerstatus: I lager
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Färg Natur
  Bredd 19.9 cm
  Höjd 27.6 cm
  Djup 2.8 cm
  Varumärke Rabén & Sjögren
  Material Papper
  Varumärke/Formgivare

  Rabén & Sjögren

  Rabén & Sjögren är ett svenskt bokförlag som grundades 1942 av Hans Rabén och Carl-Olof Sjögren. 

  Läs mer om Rabén & Sjögren
  Kompletterande produkter