Hitta din butik
Meny

Rabén & Sjögren

319 kr

Bok Bröderna Lejonhjärta Stor

Astrid Lindgrens klassiska och älskade berättelse Bröderna Lejonhjärta, som gavs ut första gången 1973, kommer nu i en helt ny, exklusiv utgåva i stort format. Boken är illustrerad av Jesper Waldersten, en av Sveriges mest kända nutida konstnärer och illustratörer.

Berättelsen är skrämmande aktuell, och den talar till både unga läsare och äldre. Dess eviga teman kring mod, kampen mot förtryck, kärlek och död träder i boken fram i en samtida skepnad.

- Det är farligt att skriva någon på näsan. Liksom att teckna någon på ögat. Så jag lägger mina bilder runt magen och hjärtat. Det är där jag tror Astrid menade att allt skulle vila. Och gro, berättar Jesper Waldersten.

- Astrid Lindgren arbetade med de bästa, säger Annika Lindgren, publicistisk chef på Saltkråkan, Astrid Lindgrens rättighetsbolag. De bästa illustratörerna, filmregissörerna och producenterna. Det vill vi fortsätta att göra. När stora självständiga konstnärskap möts kan ett plus ett bli mycket mer än två. Passar läsare i åldern 9-12 år.

Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Natur
Bredd 19.9 cm
Höjd 27.6 cm
Djup 2.8 cm
Varumärke Rabén & Sjögren
Material Papper
Varumärke/Formgivare

Rabén & Sjögren

Rabén & Sjögren är ett svenskt bokförlag som grundades 1942 av Hans Rabén och Carl-Olof Sjögren. 

Läs mer om Rabén & Sjögren
Kompletterande produkter