Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  395 kr

  Bok Ett hum om vin Inbunden

  Vin är supersvårt. För att verkligen uppskatta vin behöver du veta massor om jordmåner och AOC och DOCG. Du måste ha koll på årgångstabeller och kunna de fem stora slotten i Bordeaux. Du känner prompt skillnaden mellan björnbär och vildhallon, och följer slaviskt Robert Parkers minsta vink.

  Nej.

  Vin ska vara enkelt. Det ska också vara gott och socialt. Det är en spännande dryck som öppnar dörrar till kultur, historia, geografi och gastronomi. Det är en vidunderlig värld att upptäcka och lära sig mer om hela livet. Men du behöver inte bli expert, behöver inte kunna allt.

  Ett hum om vin är boken för alla vin-nyfikna som vill få just ett hum om vin, som vill ha koll på de viktigaste druvorna, regionerna, producenterna och stilar - och that's it. Den här boken ger dig tips på hundratals viner - alla går att hitta på Systembolagets hyllor - och hur du kombinerar dem med maträtter, ost, choklad och desserter. Vinerna är röda, vita, rosa, söta, starka och mousserande. Tanken är enkel: läs och lär dig massor - och hitta sedan många nya favoriter från regioner runt hela världen! Vin är inte supersvårt, bara superkul och supergott.

  Ett hum om vin täcker in viner från: Italien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Österrike, Ungern, USA, Chile, Argentina, Sydafrika, Australien och Nya Zeeland.

  Bland de många druvor som boken handlar om finns: chardonnay, riesling, syrah, grenache, tempranillo, sangiovese, cabernet sauvignon, pinot noir, chenin blanc, merlot, cabernet franc, semillon, furmint, touriga national, alvarinho, zinfandel, sauvignon blanc, carmenere, malbec, pinotage, montepulciano, nero d'avola, gewurztraminer och pinot gris. Bakom Ett hum om vin står Mattias Åkerberg, copywriter, och Karin Ohlsson, illustratör.

  Lagerstatus: Tillfälligt slut
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Färg Grå
  Bredd 20.5 cm
  Höjd 29 cm
  Formgivare Åkerberg / Olsson
  Material Papper
  Kompletterande produkter