Hitta din butik
Meny

279 kr

Bok Flower Power

Flower Power - konsten att lyckas med blommor och buketter. Oavsett om du är nybörjare eller om du har lång erfarenhet av att arbeta med blommor får du här inspirerande tips om allt från verktyg, vaser och vatten till vilka blommor som funkar fint ihop och hur varje liten kvist ska arrangeras för att uppnå volym och harmoni.

De tydliga instruktionerna är utformade på samma sätt som recepten i en kokbok, och till varje recept följer även en behändig inköpslista över exakt vilka blommor, vilken nyans och vilket antal som behövs för att lyckas med buketterna.

Elinor Tilander och Hanna Piippo lärde känna varandra på floristutbildningen och driver i dag varsitt blomsterföretag specialiserade på skräddarsydda buketter. De håller även workshops i blomsterarrangemang.

Flower Power - konsten att lyckas med blommor och buketter. Oavsett om du är nybörjare eller om du har lång erfarenhet av att arbeta med blommor får du här inspirerande tips om allt från verktyg, vaser och vatten till vilka blommor som funkar fint ihop och...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Multi
Bredd 21.5 cm
Höjd 25.5 cm
Material Papper
Kompletterande produkter