Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  Designtorget

  279 kr

  Bok Food Pharmacy Kokboken

  En antiinflammatorisk kokbok framtagen i nära samarbete med tarmfloran!

  Förra årets succébok Food Pharmacy lärde oss allt om antiinflammatorisk mat, bakterier, hjältar i köket, antioxidanter och vetenskapliga studier. Nu kommer kokboken som förenklar din vardag. Här vänder sig författarna till alla som vill börja jaga näring och äta mat som gör tarmfloran gott och håller inflammationen (och många sjukdomar) borta.

  Recepten innehåller mängder med grönsaker, en del nötter och kryddor för smak och antiinflammatorisk boost, tillagade på ett så skonsamt sätt som möjligt för att bevara så mycket näring som möjligt. Rätterna är gluten-, mjölk- och sockerfria och noga provlagade för att smaka riktigt gott.

  Här finns måltider för alla tillfällen: snabba vardagsrätter, lyxigare fine dining-rätter och närande smoothies. Vad sägs om recept på den optimala middagssmoothien, idévärldens lasagne och världens godaste brownie?

  Det här är ingen diet utan hälsosam mat för alla. Och den bygger på exakt de råd alla experter faktiskt är överens om - ät mycket grönsaker och skippa sockret!

  Lina Nertby Aurell och Mia Clase driver den välbesökta och omtyckta hälsobloggen Food Pharmacy. År 2016 utkom den omåttligt populära boken med samma namn.

  Lagerstatus: Tillfälligt slut
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Färg Multi
  Bredd 17.5 cm
  Höjd 24.5 cm
  Djup 2 cm
  Varumärke Designtorget
  Formgivare Clase / Nertby Aurell
  Material Papper
  Varumärke/Formgivare

  Designtorget

  Historien om Designtorget började 1993 med en stor och hopplös yta i Kulturhusets bottenplan i Stockholm. En arkitekt fick möjlighet att göra något åt utrymmet och med ett starkt kulturintresse gick tanken direkt till alla de formgivare och uppfinnare som gick arbetslösa i lågkonjunkturen. Så väcktes idén om en marknadsplats för form och innovationer och Designtorget såg dagens ljus.

  Läs mer om Designtorget
  Kompletterande produkter