Hitta din butik
Meny

Kakao

395 kr

Bok Kinfolk Home

Intresset för hem design har varit på uppgång under en tid men Kinfolks fokus på sakta ner och skapa ett mer avsiktliga vackert hem är där uppmärksamheten förskjuts. Kinfolk Home låter dig kliva in i 35 hem som på olika sätt speglar Slow Living runt om i världen. 368 sidor av vackra och inspirerande fotografier, porträtt och essäer.
Intresset för hem design har varit på uppgång under en tid men Kinfolks fokus på sakta ner och skapa ett mer avsiktliga vackert hem är där uppmärksamheten förskjuts. Kinfolk Home låter dig kliva in i 35 hem som på olika sätt speglar Slow Living runt om i världen. 368 sidor av vackra och...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Multi
Storlek One size
Varumärke Kakao
Material Papper
Varumärke/Formgivare

Kakao

Kakao förlag startades 1995 av Johan Lindblad som fortfarande driver verksamheten. Han har ett stort matintresse och från början bestod utgivningen framför allt av kokböcker. I slutet av 1990-talet blev Kakao förlag något av en kokböckernas pionjär och gjorde sig ett namn i branschen och bland konsumenter som ett förlag som ger ut vackra, väl formgivna böcker av god kvalitet.

 

Läs mer om Kakao