Hitta din butik
Meny

Kakao

249 kr

Bok Klok på Mat

Att det vi äter har betydelse för hur vi mår är självklart för de flesta, men vad innebär det egentligen? Hur mycket kan du påverka själv? Vad bör du äta för att bli piggare, mer kvicktänkt och hålla dig frisk? Den här boken handlar om just den maten, den multifunktionella maten, som ger dig ett friskare liv och en bättre fungerande hjärna. Och det är varken hokuspokus eller hittepå, utan grundar sig på många års forskning om matens sjukdomsförebyggande effekter.

På Antidiabetic Food Centre vid Lunds universitet har man kunnat visa att en kombination av råvaror med inflammationsdämpande egenskaper påverkar vår hälsa positivt, i både kropp och hjärna. Resultaten överträffade till och med forskarnas egna förväntningar, och de kom snabbt - redan efter fyra veckor!

Den här boken ger dig inspirationen och kunskapen du behöver för att laga den multifunktionella maten. Den som förbättrar ditt arbetsminne, gör att du orkar mer och som minskar risken för att du drabbas av diabetes och hjärt­kärlsjukdom. Kort sagt - bli klok på mat!

Att det vi äter har betydelse för hur vi mår är självklart för de flesta, men vad innebär det egentligen? Hur mycket kan du påverka själv? Vad bör du äta för att bli piggare, mer kvicktänkt och hålla dig frisk? Den här...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Multi
Bredd 28 cm
Djup 20 cm
Varumärke Kakao
Formgivare Caroline Bjurman Holgersson
Material Papper
Varumärke/Formgivare

Kakao

Kakao förlag startades 1995 av Johan Lindblad som fortfarande driver verksamheten. Han har ett stort matintresse och från början bestod utgivningen framför allt av kokböcker. I slutet av 1990-talet blev Kakao förlag något av en kokböckernas pionjär och gjorde sig ett namn i branschen och bland konsumenter som ett förlag som ger ut vackra, väl formgivna böcker av god kvalitet.

 

Läs mer om Kakao
Kompletterande produkter