Hitta din butik
Meny

Kakao

259 kr

Bok Köksbryggning

Att brygga riktigt god öl hemma i köket är faktiskt både enkelt och kul, även för den som inte har några förkunskaper. Köksbryggning påminner mer om matlagning än traditionell hembryggning, och merparten av den utrustning som krävs har du säkert redan hemma i köket. Med ett minimum av arbete kan du snart skryta med ett riktigt gott hembryggt öl.

Lär dig brygga små volymer av en rad olika ölstilar, från fruktig IPA och gräsdoftande lager till knäckig porter och folköl med riktigt humledrag. Med hjälp av bokens grundmetod och ett 20-tal ölrecept (och ett bonusrecept på cider) kommer du snabbt igång med ditt eget köksbryggande.

Jakob Nielsen och Mikael Zetterberg som driver Det lilla köksbryggeriet vill få folk att brygga riktigt god öl hemma med så små medel som möjligt.

Mikael Zetterberg och Jakob Nielsen grundade Det Lilla Köksbryggeriet med ambitionen att öppna upp hembryggning för alla. Även för de som inte visste att de ville brygga öl. Idag säljs deras ölbryggningskit och recept i flera länderoch efter år av receptlaborerande och dialog med köksbryggare har de samlat på sig stor kunskap inom ölbryggning.

Boken bjuder på 20 olika recept och kräver inga dyra inköp. Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2017 i kategorin Dryckeslitteratur.

Att brygga riktigt god öl hemma i köket är faktiskt både enkelt och kul, även för den som inte har några förkunskaper. Köksbryggning påminner mer om matlagning än traditionell hembryggning, och merparten av den utrustning som krävs...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Multi
Bredd 18.5 cm
Höjd 24.5 cm
Varumärke Kakao
Material Papper
Varumärke/Formgivare

Kakao

Kakao förlag startades 1995 av Johan Lindblad som fortfarande driver verksamheten. Han har ett stort matintresse och från början bestod utgivningen framför allt av kokböcker. I slutet av 1990-talet blev Kakao förlag något av en kokböckernas pionjär och gjorde sig ett namn i branschen och bland konsumenter som ett förlag som ger ut vackra, väl formgivna böcker av god kvalitet.

 

Läs mer om Kakao
Kompletterande produkter