Kakao
Bok Scandinavian Bread
Här i Norden har intresset för brödbakande länge varit stort, och det finns många smakrika bröd att välja mellan knäckebröd, gotländskt lantbröd och danskt rågbröd för att bara nämna några. I takt med att nordisk matlagning blivit trendsättande utomlands har även intresset för vårt bröd väckts och allt fler vill nu baka sitt eget fullkorns-, surdegs- och knäckebröd. Med den här boken kan dina vänner och släktingar i utlandet också ta del av Mettes inspirerande, smarta tips och enkla knep som gör bakningen till ett nöje.
-Engelsk text.
Färg | Multi |
---|---|
Bredd | 19 cm |
Höjd | 24 cm |
Djup | 1.6 cm |
Varumärke | Kakao |
Material | Papper |

Kakao
Kakao förlag startades 1995 av Johan Lindblad som fortfarande driver verksamheten. Han har ett stort matintresse och från början bestod utgivningen framför allt av kokböcker. I slutet av 1990-talet blev Kakao förlag något av en kokböckernas pionjär och gjorde sig ett namn i branschen och bland konsumenter som ett förlag som ger ut vackra, väl formgivna böcker av god kvalitet.
Läs mer om Kakao