Hitta din butik
Meny

Kakao

229 kr

Bok Sweden, Just amazing

Från dynamit och kylskåp till Skype och Spotify - svenska uppfinningar och innovationer har under mer än ett sekel påverkat människor över hela världen. Från att Sverige för drygt hundra år sedan var ett av Europas fattigaste länder har landet idag en diger lista av betydelsefulla uppfinningar, väldigt lång om man ser till landets relativt få invånare.

Så, hur blev Sverige så uppfinningsrikt? Och kommer framgångssagan att fortsätta? Följ med på denna rundresa bland Sveriges främsta uppfinningar och innovationer och se vad som hände då, vad som sker nu och kanske få en glimt av framtiden!

Perfekt present till utländska affärskontakter, kunder eller bara till dig som vill visa omvärlden hur fantastiskt Sverige är!

Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Multi
Bredd 22 cm
Höjd 17 cm
Varumärke Kakao
Material Papper
Varumärke/Formgivare

Kakao

Kakao förlag startades 1995 av Johan Lindblad som fortfarande driver verksamheten. Han har ett stort matintresse och från början bestod utgivningen framför allt av kokböcker. I slutet av 1990-talet blev Kakao förlag något av en kokböckernas pionjär och gjorde sig ett namn i branschen och bland konsumenter som ett förlag som ger ut vackra, väl formgivna böcker av god kvalitet.

Läs mer om Kakao