Betala med Klarna & Swish
15% på köp över 500kr* - KOD: MARS15
Fraktfritt över 499 kr

Muuto

6995 kr

Bord Around L svart

Online exklusivt
Around bord från Muuto, formgiven av Thomas Bentzen, är ett modernt och stabilt soffbord med en praktisk kant som håller allt på bordet på plats. Bordet har en design med skandinavisk identitet. Träet har försiktigt skurits ut, böjts och limmats ihop till ett snyggt och modernt soffbord. Ytan är lackad för att bordet ska tåla slitage och kunna användas varje dag. Den kan placeras antingen själv eller i kombination med andra bord från Around serien.Bordet finns i andra färger och storlekar.Designer: Thomas Bentzen
Lagerstatus: Leveranstid 2-4 veckor
Favoriter
Dela
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Artikelnummer 2000704
Färg Svart
Höjd 36 cm
Diameter 72 cm
Varumärke Muuto
Formgivare Thomas Bentzen
Tillverkningsland Lettland
Material Trä
Varumärke/Formgivare

Muuto

Muuto är förankrad i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ärligt uttryck. Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande är vår ambition att leverera nya perspektiv på skandinavisk design.

Läs mer om Muuto
Liknande produkter
Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!

Koden går ej att kombinera med andra erbjudanden.