Hitta din butik
Meny

Menu

3299 kr

Bordslampa Conic Vit

Conic Table Lamp är en praktisk och lekfull bordslampa från Menu, formgiven av Thomas Bentzen. Lampan är resultatet av designerns experiment med geometri och asymmetri. Slutresultatet består av en vackert konad lampskärm med en intressant och tilltalande vinkling. Lampan är tillverkad i vitlackerad metall.

Thomas Bentzen är en kreativ designer som lägger stor vikt vid funktion, samtidigt som han älskar att tänja på gränserna i både material och form. Hans verk har ofta en hög hållbarhet i kvalité, både i det fysiska såväl som det visuella.

Conic Table Lamp är en praktisk och lekfull bordslampa från Menu, formgiven av Thomas Bentzen. Lampan är resultatet av designerns experiment med geometri och asymmetri. Slutresultatet består av en vackert konad lampskärm med en intressant och tilltalande vinkling....
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Vit
Höjd 50 cm
Diameter 30 cm
Varumärke Menu
Formgivare Thomas Bentzen
Country of Manufacture Danmark
Sladd 2 m
Glödlampa E27, max 60W
Material Stål
Varumärke/Formgivare

Menu

Menu är ett danskt varumärke som grundades 1976. Designföretaget har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som de har blivit kända för.

Läs mer om Menu
Kompletterande produkter