Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  Chokladfabriken

  165 kr

  Chokladkalender Ljus

  En bit choklad om dagen gör december till en bättre månad! Chokladen i den här chokladadventskalendern heter Elvesia och är en ekologisk mjölkchoklad med en kakaohalt på 42%. Elvesia är gjord av kakaobönor från odlingen Hacienda Elvesia i Dominikanska republiken, men har tempererats och monterats i Chokladfabrikens lilla fabrik i Stockholm.

  Innehåll
  Råsocker, kakaosmör, kakaomassa, mjölkpulver, och solroslecitin. Alla råvaror är ekologiska. Kan innehålla spår av mandel, nötter, ägg, mjölk, gluten och jordnöt. Chokladen är märkt med Rainforest Alliance. Vikt ca 120 g.

  Lagerstatus: I lager
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Färg Mönstrad
  Bredd 9.5 cm
  Höjd 16 cm
  Längd 2 cm
  Volume 8
  Varumärke Chokladfabriken
  Material Choklad
  Varumärke/Formgivare

  Chokladfabriken

  Chokladfabriken finns på fem ställen i Stockholm (och inuti Åhléns City). Den drivs sedan starten 1997 av Martin Isaksson och Ellinor Isaksson. Martin är konditor med ett förflutet i Svenska Kocklandslaget och Ellinor ser till att chokladen når rätt personer. Du är antagligen en av dem. På Renstiernas gata 12 ligger själva fabriken. Det är här vi spritsar, doppar och packar praliner till butikerna och webshopen. Det är också här bröllopstårtor, glass och bakverk blir till. I alla våra butiker kan man slå sig ner och njuta en kopp rättvisemärkt kaffe till chokladen.

  Läs mer om Chokladfabriken
  Kompletterande produkter