Hitta din butik
Meny

Chokladfabriken

165 kr

Chokladkalender Mörk

Äntligen en chokladadventskalender för vuxna! Chokladen i luckorna heter Andoa noir och är en ekologisk mörk choklad med kakaohalt på 70%. Andoa noir kommer från franska tillverkaren Valrhona men har tempererats och monterats i Chokladfabrikens lilla fabrik i Stockholm.

Innehåll
Kakaomassa, kakaosmör, råsocker och sojalecitin. Alla råvaror är ekologiska och märkta med Fair Trade. Kan innehålla spår av nötter, ägg, mjölk, gluten och jordnöt. Vikt ca 120 g.

Äntligen en chokladadventskalender för vuxna! Chokladen i luckorna heter Andoa noir och är en ekologisk mörk choklad med kakaohalt på 70%. Andoa noir kommer från franska tillverkaren Valrhona men har tempererats och monterats i Chokladfabrikens lilla fabrik i Stockholm.InnehållKakaomassa,...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Mönstrad
Bredd 30 cm
Höjd 30 cm
Varumärke Chokladfabriken
Material Choklad
Varumärke/Formgivare

Chokladfabriken

Chokladfabriken finns på fem ställen i Stockholm (och inuti Åhléns City). Den drivs sedan starten 1997 av Martin Isaksson och Ellinor Isaksson. Martin är konditor med ett förflutet i Svenska Kocklandslaget och Ellinor ser till att chokladen når rätt personer. Du är antagligen en av dem. På Renstiernas gata 12 ligger själva fabriken. Det är här vi spritsar, doppar och packar praliner till butikerna och webshopen. Det är också här bröllopstårtor, glass och bakverk blir till. I alla våra butiker kan man slå sig ner och njuta en kopp rättvisemärkt kaffe till chokladen.

Läs mer om Chokladfabriken
Kompletterande produkter