Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  Pure Effects

  249 kr

  Clothing Mist

  Pure Effect's clothing mist är ett simpelt sätt att fräscha och friska upp textiler och kläder. Misten tar både verksamt bort och förebygger odörer. En smart metod som förlänger tiden mellan tvättar. Kan användas på textil i ytterkläder, sjalar, tröjor, kavajer, väskor etc. Har en svagt blommig doft av Daybreak. Misten är grundad på en aktiv bakteriekultur som är snäll mot människor och miljö.

  -Färdigblandad för direkt användning 
  -pH-neutral 
  -Utan färgämnen 
  -Biologiskt nedbrytbart enligt OECD 301 
  -Förpackningen tillverkas av återvinningsbar plast (källsorteras som hård plastförpackning).

  Innehåll: <3% non-jonisk tensid, konserveringsmedel, parfym. Innehåller även aktiv bakteriekultur och vatten.

  Pure Effect är en ny generation probiotisk rengöring som gör rent på riktigt. Alltid hållbara och effektiva produkter med omtanke om dig, dina nära och vår gemensamma miljö. Rengöring med bioteknik – eller probiotisk rengöring som vi ibland talar om – innebär att man för in godartade bakterier i våra liv när vi städar. I Clean Floor tar man hjälp av naturens egna rengörare, mikroorganismer, och en teknologi som kallas bioteknik. Mikroorganismerna sköter den biologiska nedbrytningen i naturen genom att producera enzymer och andra ämnen som bryter ner organiskt material.

  Lagerstatus: I lager
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Färg Brun
  Bredd 4.2 cm
  Höjd 16.4 cm
  Varumärke Pure Effects
  Formgivare Linda Rosendahl Nordin
  Material Silver och mässing
  Varumärke/Formgivare

  Pure Effects

  Varför är det så svårt att få tag i juste producerade produkter som är bra för oss? Och vad bygger ett hållbart samhälle där vi kan leva gott på gemensamma resurser, inte på bekostnad av varandra och jorden? När vi träffades 2013 funderade vi båda mycket på hur världen ser ut. Orättvisa, ohälsa och exploatering. Ohållbart. Det borde inte vara så svårt att skaffa en hållbar livsstil. Vi vill ju bara göra mer av det vi älskar, länge och friska.

   

  Läs mer om Pure Effects
  Kompletterande produkter