Hitta din butik
Meny

HAHA Studios

70 kr

Cylinder Ljusstake Alia

Cylinder i 2-pack som kopplar samman de olika delarna av ljusstaken Alia. Koppla ihop delarna, bygg uppåt eller åt sidan, och skapa din egen unika ljusstake!

Alia är en ljusstake som består av två former vilka kan formas och omformas, byggas uppåt och i sidled. Alia låter användaren skapa sin egen personliga komposition. Ljusstaken är formgiven av formgivarduon HAHA, bestående av Arash Eskafi och Yu-Chin Chiang.

- Vanligtvis är ett objekt redan bestämd i form, storlek och funktion. Vi har varit intresserade av att utforska relationen mellan objektet, användaren och rummet. Vi ville skapa något som var annorlunda men fortfarande enkelt och klassiskt. Något som kunde ta plats, och förändra platser, Vi skapade Alia, säger Yu-Chin Chiang.

Cylinder i 2-pack som kopplar samman de olika delarna av ljusstaken Alia. Koppla ihop delarna, bygg uppåt eller åt sidan, och skapa din egen unika ljusstake!Alia är en ljusstake som består av två former vilka kan formas och omformas, byggas uppåt och i sidled....
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Krom
Höjd 3.5 cm
Diameter 2.5 cm
Varumärke HAHA Studios
Formgivare HAHA
Material Rostfritt stål
Kompletterande produkter