Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  QUOD

  695 kr

  Doftljus Bouquet No 2

  Exklusivt doftljus från svenska Quod skapat med inspiration från naturen. En modern och fräsch doft som återskapar stämningen i ett lyxhotell. Färska toner av mynta, peppar och citrus kombineras perfekt med en rik, träig bas av cederträ, vetivergräs och mossor.

  Ljusen är tillverkade av organiskt sojavax, som har en låg smältpunkt som möjliggör en särskilt hög doftmättnad. Ljusen hälls för hand i en fabrik i Stockholm. Vaxet är helt vegan, paraffinfritt och testas inte på djur. Förpackningen är tillverkad för hand i Norrmalms Kartongfabrik av hållbart, återvunnet papper.

  Veken, tillverkad av ekologisk bomull, är dimensionerad för att matcha varje doft, och säkerställer ren förbränning för maximal njutning. Hanteras varsamt. Förvaras i rumstemperatur. Håll veken kort, runt 3-5mm. Ha aldrig locket på när ljuset brinner.

  Brinntid: upp till 80 timmar.

  Lagerstatus: Tillfälligt slut
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Färg Turkos
  Höjd 12 cm
  Diameter 10 cm
  Varumärke QUOD
  Country of Manufacture Sverige
  Material Naturligt sojavax
  Varumärke/Formgivare

  Quod

   

  Enjoy the scents of nature. Nature is our greatest inspiration. From the simplicity of a single flower to awe of the mighty forest, from the unspoiled beauty of fresh air to the oceans that surround us.

  Läs mer om Quod