Hitta din butik
Meny

QUOD

695 kr

Doftljus Bouquet No 2

Exklusivt doftljus från svenska Quod skapat med inspiration från naturen. En modern och fräsch doft som återskapar stämningen i ett lyxhotell. Färska toner av mynta, peppar och citrus kombineras perfekt med en rik, träig bas av cederträ, vetivergräs och mossor.

Ljusen är tillverkade av organiskt sojavax, som har en låg smältpunkt som möjliggör en särskilt hög doftmättnad. Ljusen hälls för hand i en fabrik i Stockholm. Vaxet är helt vegan, paraffinfritt och testas inte på djur. Förpackningen är tillverkad för hand i Norrmalms Kartongfabrik av hållbart, återvunnet papper.

Veken, tillverkad av ekologisk bomull, är dimensionerad för att matcha varje doft, och säkerställer ren förbränning för maximal njutning. Hanteras varsamt. Förvaras i rumstemperatur. Håll veken kort, runt 3-5mm. Ha aldrig locket på när ljuset brinner.

Brinntid: upp till 80 timmar.

Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Turkos
Höjd 12 cm
Diameter 10 cm
Varumärke QUOD
Country of Manufacture Sverige
Material Naturligt sojavax
Varumärke/Formgivare

Quod

 

Enjoy the scents of nature. Nature is our greatest inspiration. From the simplicity of a single flower to awe of the mighty forest, from the unspoiled beauty of fresh air to the oceans that surround us.

Läs mer om Quod