Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  Skandinavisk

  199 kr

  Doftljus mini Lykke 65g

  De exklusiva doftljuset LYKKE 65g från Skandinavisk doftar Snödroppar, rosenknopp, nejlikor och liljor.t

  Skandinavisk har kommit med en uppdaterad serie av deras klassiska doftljus. Nu med nytt hållbart innehåll och designade förpackningar som är snälla mot miljön. 

  Det nya ljusvaxet utvinns från svensk rapsolja som är spårbar, den är hållbart odlad och utan GMO. Vaxblandningen är speciellt framtagen för att brinna lika stabilt och långsamt som tidigare ljus, bara med mindre miljöpåverkan. 

  De nya glaskärlen är kraftigare och mer hållbart för bättre värmeskydd och längre livslängd. Tillverkad och dekorerad i EU med upp till 30% återvunnet material, det är också diskmaskinbeständigt för fler återanvändningsalternativ när ljuset brunnit ut. Det uppskattade graverade bokträlocket kommer från europeiska FSC-certifierade skogar. 

  Lagerstatus: I lager
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Färg Creme
  Bredd 5.1 cm
  Höjd 6.5 cm
  Djup 5.1 cm
  Varumärke Skandinavisk
  Country of Manufacture Frankrike
  Material 100% Rotting
  Varumärke/Formgivare

  Skandinavisk

  Skandinavisk startades av en nyfiken engelskman, Shaun, som blev förälskad i en blond skandinavisk trädgårdsmästar. Han förenades med en andra engelskman,  Gerry, som delade sin kärlek till Skandinavien och en dansk designer, Line, som fångade deras kombinerade upplevelser och översatte allt till vårt distinkta design-DNA.

   

  Läs mer om Skandinavisk
  Kompletterande produkter