Hitta din butik
Meny

Skandinavisk

499 kr

Doftljus Natur 55g 3-p

Tre exklusiva doftljus i handblåsta frostade glas och trälock, med inspiration från vår skandinaviska natur. Ljusen är handstöpta i Frankrike, av en blandning av parfym och FSC-certifierad vegetabiliskt vax och mineralvax. Bomullsveke. Brinntid upp till 16 timmar per ljus.

Doften Fjord är svagt fruktig och minner om friska vatten och dundrande vattenfall. Krispiga doften Ö är sval och fräsch, och minner om den svenska skärgården. Doften Hav är sval och fräsch, och minner om våra nordiska vatten. Se andra doftljus nedan.

Tre exklusiva doftljus i handblåsta frostade glas och trälock, med inspiration från vår skandinaviska natur. Ljusen är handstöpta i Frankrike, av en blandning av parfym och FSC-certifierad vegetabiliskt vax och mineralvax. Bomullsveke. Brinntid upp till 16 timmar...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Multi
Höjd 6 cm
Diameter 4.5 cm
Varumärke Skandinavisk
Formgivare Shaun Russell
Country of Manufacture Frankrike
Varumärke/Formgivare

Skandinavisk

Skandinavisk startades av en nyfiken engelskman, Shaun, som blev förälskad i en blond skandinavisk trädgårdsmästar. Han förenades med en andra engelskman,  Gerry, som delade sin kärlek till Skandinavien och en dansk designer, Line, som fångade deras kombinerade upplevelser och översatte allt till vårt distinkta design-DNA.

 

Läs mer om Skandinavisk