Hitta din butik
Meny

Skandinavisk

499 kr

Doftljus Vinter 55g 3-p

Tre exklusiva doftljus i handblåsta frostade glas och trälock, med inspiration från vår skandinaviska natur. Ljusen är handstöpta i Frankrike, av en blandning av parfym och FSC-certifierad vegetabiliskt vax och mineralvax. Bomullsveke. Brinntid upp till 16 timmar per ljus.

Doften Skog reflekterar lugnet i våra nordiska skogar, och framställs av en blandning av tre olika träslag. Krispiga doften Snö är sval och fräsch, med en ton av bär och trä. Doften Baer är något söt och minner om lingon och blåbär. Se andra doftljus nedan.

Tre exklusiva doftljus i handblåsta frostade glas och trälock, med inspiration från vår skandinaviska natur. Ljusen är handstöpta i Frankrike, av en blandning av parfym och FSC-certifierad vegetabiliskt vax och mineralvax. Bomullsveke. Brinntid upp till 16 timmar...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Multi
Bredd 4.5 cm
Höjd 6 cm
Diameter 4.5 cm
Varumärke Skandinavisk
Formgivare Shaun Russell
Country of Manufacture Frankrike
Varumärke/Formgivare

Skandinavisk

Skandinavisk startades av en nyfiken engelskman, Shaun, som blev förälskad i en blond skandinavisk trädgårdsmästar. Han förenades med en andra engelskman,  Gerry, som delade sin kärlek till Skandinavien och en dansk designer, Line, som fångade deras kombinerade upplevelser och översatte allt till vårt distinkta design-DNA.

 

Läs mer om Skandinavisk