Hitta din butik
Meny

229 kr

Fikamix NO.1 KANELBULLAR

En kreativ svensk souvenir och presentprodukt som gör det möjligt att baka och njuta av äkta, nybakade svenska kanelbullar -var man än befinner sig i världen!Bakmixen baseras på ett klassiskt svenskt recept, med grovmalen kardemumma i degen, kanel i fyllningen och pärlsocker på toppen. Alla torrvaror (inkl torrjäst) som behövs, samt även bakplåtspapper, finns i paketet. Tillsätt endast mjölk, smör, ett ägg och lite vatten. Bakmixen är förpackad i en exklusiv presentbox som kan återfyllas med en refillförpackning när man har bakat klart. Instruktionerna är på både engelska och svenska.-Portioner: 20 bullar-Vikt (med lådan): 1100 g-Förvaring: Torrt, inte över normal rumstemperatur.
En kreativ svensk souvenir och presentprodukt som gör det möjligt att baka och njuta av äkta, nybakade svenska kanelbullar -var man än befinner sig i världen!Bakmixen baseras på ett klassiskt svenskt recept, med grovmalen kardemumma i degen, kanel i fyllningen och pärlsocker på toppen. Alla...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Grå
Bredd 26 cm
Höjd 16 cm
Djup 8 cm
Ingredienser VETEMJÖL*, socker*, torrjäst (jäst, emulgeringsmedel E491), kanel, kardemumma, salt. *Från Sverige. Kan innehålla spår av sesamfrön.