Hitta din butik
Meny

Fjällräven

399 kr

Necessär L Green

Mångsidig necessär från anrika Fjällräven. Packväskan är tillverkad av G-1000 HeavyDuty-väv och skyddar innehållet från smuts och väta. Väskan är perfekt som en stor necessär eller för att packa kläder, lagningsutrustning, elektronik eller reseapotek. Stadig YKK-dragkedja och dragkläpp i läder. Handtag/hängögla på sidan. Ett huvudfack med en dragkedjeförsedd ficka och två öppna fack. Impregneringen kan förstärkas med Grönlandsvax, något som även ökar slitstyrkan ytterligare.
Mångsidig necessär från anrika Fjällräven. Packväskan är tillverkad av G-1000 HeavyDuty-väv och skyddar innehållet från smuts och väta. Väskan är perfekt som en stor necessär eller för att packa kläder, lagningsutrustning, elektronik eller reseapotek. Stadig YKK-dragkedja och dragkläpp i läder....
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Grön
Bredd 27 cm
Höjd 19 cm
Djup 10 cm
Varumärke Fjällräven
Material 65% polyester 35% bomull
Varumärke/Formgivare

Fjällräven

Ända sedan starten i den lilla staden Örnsköldsvik har friluftsföretaget Fjällräven strävat efter att göra det lättare för människor att njuta av naturen. Vi hyser den största respekten för vår miljö och med naturen som inspirationskälla fokuserar vi på att utveckla produkter med praktiska detaljer och enkel design i klassisk skandinavisk stil.

Läs mer om Fjällräven
Kompletterande produkter