Hitta din butik
Meny
  1. Start
  2. Formgivare
  3. Amanda Tunved
Behöver du hjälp? Kontakta oss här.

Amanda Tunved

Amanda Tunved är en keramiker med bas i Stockholm. Inför hennes födelsedag skickade sambon in en hemlig ansökan till Designtorget. Fyra månader senare välkomnas Amandas design till Designtorgets sortiment och nyheten Ringkon lanseras. Ringkonen är en dekorativ inredningsdetalj som håller reda på dina smycken.

- Min sambo Kristoffer var trött på att höra mig sucka och drömma om att få lägga mer tid på detta. Därför tog han kontakt med Designtorget för att få hjälp att marknadsföra och sälja mina produkter. Tack vare den här skjutsen har jag i dagarna köpt en egen ugn som jag nu har i min lilla lägenhet på 42 kvm där jag kan bränna keramiken, säger Amanda Tunved.

Amanda Tunved tog fram första designen till ringkonen för silversmeden Caroline Hjerpe som efterlyste en keramiker för att beställa föremål i keramik att visa upp smycken på i hennes butik på Södermalm. För Designtorget lanseras ringkonen i fem olika utföranden. Ringkonen tillverkas förhand vilket ger varje ringkon en unikitet och ett eget uttryck.

Mina produkter