Hitta din butik
Meny
  1. Start
  2. Formgivare
  3. Annika Gustavsson
Behöver du hjälp? Kontakta oss här.

Annika Gustavsson

Annika Gustavsson är designern som gått den långa vägen. Hon arbetade som chef i finansbranschen och bestämde sig sedan för att göra något nytt i livet och utbildade sig till både smyckesdesigner och guldsmed. Hennes smycken är inspirerade av den karga naturen på Gotland där hon bor och Köpenhamns avspända och trendmedvetna miljö där hon utbildade sig till guldsmed.

Annika är född och uppvuxen på Gotland och lever i en inspirerande miljö där hon hämtar den mesta av sin inspiration till smyckeskollektionerna. Knappfossilen som finns längs den gotländska stenkusten och var en korall för över 430 miljoner år sedan; denna ligger henne varmt om hjärtat.

Sommaren 2013 fick Annika det prestigefyllda uppdraget att formge Designtorgets 20-årsjubileumsmycke i form av ett halsband och matchande örhängen.

Annika är en av få guldsmedsmästare i Sverige och tillverkar smycken enbart i återvunnet guld och silver. Förutom hennes kollektioner så skapar hon även unika smycken på beställning som förlovnings- och vigselringar.

Smycket Egentid har varit ett populär smycke hos oss sedan 2010. Som påminner dig om vikten av återhämtning i en värld som snurrar allt fortare. 

Mina produkter