Hitta din butik
Meny

Ronja Reuber & Mika Lindblad

Inför Stockholm Design Week presenterar Designtorget årets samarbete mellan formprogrammet på Beckmans Designhögskola och industrilinjen på Konstfack: en bit av Skandinavien som får följa med hem. 10 nya produkter av 19 designtalanger lanseras i begränsad upplaga hos Designtorget Kulturhuset och online.

För fjärde året i rad samarbetar Designtorget med designskolan Beckmans Studenternas uppdrag var att skapa en produkt som kan fungera som gåva från ett besök i Sverige, den får med andra ord inte vara för stor och den ska ha en hög designgrad. I team om två har studenterna skapat ett varumärke, tagit fram en produkt som de producerat i en serie om 10 exemplar.

Formgivarna Ronja Reuber & Mika Lindblad från Beckmans Designhögskola har designat Oort som är en nytappning på den traditionella vägghängda ljushållaren. Den är tillverkad av gjuten, återvunnen aluminium, ett cirkulärt material vars naturligt blanka yta hjälper till att sprida ljuset. Den portabla ljushållaren kan placeras på bordet eller tas med i trädgården.

Mina produkter