Hitta din butik
Meny

Globen Lighting

2195 kr

Golvlampa Koster 45 svart

Golvlampa designad av Malin Lundmark för Globen Lighting. Koster är en grafisk lampa som är IP44-klassad, vilket innebär att den tål vattenskvättar samt är tät mot större partiklar så som sandkorn. Därav lämpar den sig väl utomhus och bidrar till en magisk stämning med skuggspelet som uppstår när ljuskällan tänds och riktas ner mot marken. Koster fungerar både som en piedestal med avlastningsyta och som sittpall då den klarar av en vikt upp till 85 kg. Lampan är gjord av svart metall och har en 500 cm lång svart utomhuskabel som tål -40°C.Kan användas både inom- och utomhus.
Golvlampa designad av Malin Lundmark för Globen Lighting. Koster är en grafisk lampa som är IP44-klassad, vilket innebär att den tål vattenskvättar samt är tät mot större partiklar så som sandkorn. Därav lämpar den sig väl utomhus och bidrar till en magisk stämning med skuggspelet som uppstår när...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Svart
Höjd 45 cm
Diameter 35 cm
Varumärke Globen Lighting
Country of Manufacture Kina
Sladd 500 cm
Glödlampa Integrerad LED 3W
Material Metall
Varumärke/Formgivare

Globen Lighting

Globen Lighting grundades 1983 av Anders Hall, som efter mångårig erfarenhet från belysningsbranschen hade slagit sig ner i Svenljunga, strax söder om Borås. Globen Lighting har funnits på marknaden sedan 35 år och är mer kreativa än någonsin. De kommande 35 åren lovar de att fortsätta vara nytänkande, värna om uniciteten och kombinera design, funktion och känsla.

Läs mer om Globen Lighting
Kompletterande produkter