Afroart

Special Price 500 kr Ordinarie pris 999 kr

Hängmatta Allan Multi

Hängmattan Allan i multifärgat från Afroart är tillverkad i bomull och nylon. Hängmattan bör hängas upp med 4m mellan krokarna och klarar en maxvikt upp till 250kg. Fairtrade-tillverkad.

Afroarts idé har alltid varit att samarbeta med lokala hantverkare för att synliggöra hantverket från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. En stor del av Afroarts sortiment är utvecklat av Afroart Studio, Afroarts eget design team. Tanken är att med design som verktyg, utveckla och marknadsanpassa det traditionella hantverket och på så sätt bidra till att skapa nya arbetstillfällen i regioner där hantverk idag är den viktigaste inkomstkällan. Detta gör att unika hantverkstraditioner får möjlighet att överleva och att Afroarts kunder får tillgång till världens hantverk.

 

Lagerstatus: På väg till oss
Favoriter
Dela
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Artikelnummer 2003323
Färg Multi
Storlek One size
Varumärke Afroart
Material Bomull
Varumärke/Formgivare

Afroart

Afroart bildades som en stiftelse av olika kvinno- och kyrkoorgansisationer. Syftet var att stödja, utveckla och sprida kunskap om hantverk i Tredje världen. I början inriktade man sig på den afrikanska kontinenten, sedan tillkom länder i Latinamerika och Asien.

 

Läs mer om Afroart
Liknande produkter

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!