Hitta din butik
Meny

Designtorget

399 kr

Högtalare Bluetooth vit mini

Den lilla högtalaren med det väldigt stora ljudet har snabbt blivit en Designtorgetfavorit. Högtalaren har ett laddningsbart batteri och kopplas till dator, telefon och andra typer av mediaspelare utan sladd, så att du kan ha högtalaren fritt i rummet. Räckvidd ca 10 meter men självklart kan den också kopplas in med sladd. Sladd för anslutning och laddning medföljer. Laddningstid 2-3 timmar, speltid 5-8 timmar.

Effekt: RMS 2.5W, SNR: >90+2 Db Högtalare: D40 mm (20HZ-20KHZ) Laddningsbart batteri: 850 mAh (DC5V).

Obs! För iPhone- och iPad-användare: För att högtalaren ska fungera efter att du har uppdaterat till IOS 7 måste du på nytt parkoppla enheten. Du går först in under bluetooth-inställningar och tar bort nuvarande länk, sätter sedan på högtalaren och parkopplar den igen.

Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Vit
Bredd 5 cm
Höjd 5 cm
Djup 5 cm
Varumärke Designtorget
Country of Manufacture Kina
Batteri Laddas 2-3 tim, speltid 5-8 tim
Material Silver och mässing
Varumärke/Formgivare

Designtorget

Historien om Designtorget började 1993 med en stor och hopplös yta i Kulturhusets bottenplan i Stockholm. En arkitekt fick möjlighet att göra något åt utrymmet och med ett starkt kulturintresse gick tanken direkt till alla de formgivare och uppfinnare som gick arbetslösa i lågkonjunkturen. Så väcktes idén om en marknadsplats för form och innovationer och Designtorget såg dagens ljus.

Läs mer om Designtorget
Kompletterande produkter