Hitta din butik
Meny

Urbanears

795 kr

Hörlur Plattan II BT grå

Plattan 2 Bluetooth grå är Urbanears nya förbättrade trådlösa uppladdningsbara hörlurar. Den ikoniska Plattandesignen kombineras med hela 30 timmars trådlös speltid, upp till 10 meter räckvidd, inbyggd mikrofon och en ergonomisk passform.

Plattan 2 Bluetooth har en förbättrad frekvensåtergivning och tydligare definition, extra isolerande öronkuddar, och en 3D-led för en mer anpassad passform. Plattan-älskare kommer fortfarande känna igen alla ikoniska detaljer som gjorde Plattan till Plattan; designen, färgerna, den inbyggda mikrofonen/fjärrkontrollen, och ZoundPlug för omdelbar musikdelning.

Dessutom har Plattan 2 Bluetooth utformats så att de är ihopfällbara och är enkla att vika och bära i en ficka. Ta med dem överallt!

De flesta musikspelare idag är också mobiltelefoner. Därför levereras alla Plattan-hörlurar med en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll. Använd den för att plocka upp samtal eller snabbspola musiken.

Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Grå
Bredd 14.9 cm
Höjd 7.5 cm
Djup 14.9 cm
Varumärke Urbanears
Country of Manufacture Kina
Material Silver och mässing
Varumärke/Formgivare

Urbanears

Urbanears är ett ljud- och livsstilsmärke som tar inspiration från trender inom mode, konst och musik. Vår filosofi är enkel. Ren estetik, användarvänliga funktioner och stor uppmärksamhet på detaljer.

Läs mer om Urbanears
Kompletterande produkter