Hitta din butik
Meny

Urbanears

499 kr

Hörlur Plattan II tomato

Plattan 2 från Urbanears är en uppdaterad version av den snygga hörluren med innovativa funktioner och riktigt bra ljudkvalitet. Nytt för de här hörlurarna är att de har ett nytt mjukare material på insidan av headbandet, vilket gör det enklare att hålla rent. De har även nya kuddar mot öronen, vilka är fylligare och mjukare och ger ett mer komfortabelt användande. Dessutom har Plattan 2 nya ”drivers” i öronkåporna, vilket ger ett uppdaterat/vassare ljud.

Hörlurarna Plattan från svenska Urbanears är precis vad skandinavisk design handlar om: kvalitet, funktion och nytänkande med klassiskt betoning. Plattan är den perfekta hörluren ur många hänseenden. Den är ihopfällbar och enkel att ta med sig, har ett fantastiskt bra ljud med mikrofon och remote som passar de flesta mobiler på marknaden. Den är kompatibel med iPhone, Blackberry, Nokia, HTC. Plattan har dessutom en extra ”zound plug” som gör att din kompis kan koppla ihop sig med dina hörlurar för att dela samma musik, vilket är perfekt på resan!

Plattan finns i flera färger och är ett säkert val när det gäller att köpa en stilren, prisvärd och bekväm hörlur i skandinavisk tappning.

Specifikationer:
Impedans: 60 ohm
Känslighet: 100 mV @ 1 kHz
Frekvensomfång: 20 Hz - 20 kHz
Anslutning: 3,5 mm

Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Röd
Bredd 15 cm
Höjd 14.8 cm
Djup 7.5 cm
Varumärke Urbanears
Formgivare Urbanears
Country of Manufacture Kina
Material Silver och mässing
Varumärke/Formgivare

Urbanears

Urbanears är ett ljud- och livsstilsmärke som tar inspiration från trender inom mode, konst och musik. Vår filosofi är enkel. Ren estetik, användarvänliga funktioner och stor uppmärksamhet på detaljer.

Läs mer om Urbanears