Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  Muuto

  1195 kr

  Hylla Mini Stacked S vit

  Hyllan Mini Stacked är ett väggmodulsystem formgivet av JDS Architects för Muuto. Hyllorna finns i tre olika storlekar och säljs separat. Du väljer själv utförandet och får din egen unika design, anpassat efter dina behov. De olika sektionerna hålls samman med clips, inga skruvar behövs. Ett clip per hylla ingår. Du fäster dem lätt på väggen genom att först skruva fast en list som du sedan hänger hyllan på. Lättare kan det inte bli!

  Stacked kommer från danska varumärket Muuto, som arbetar med nyskapande formgivare från hela Skandinavien.

  JDS Architects om hyllan:
  "Hur är man specifik och generell på en och samma gång? Hyllsystem har en tendens att uppnå det ena eller andra men aldrig både och. Vi valde att dimensionera enheterna baserat på generella mått av saker man vill lagra och visa, samtidigt som enheterna skulle gå att kombinera efter specifika behov och önskemål. Resultatet kan ibland bli en slumpmässig bunt med lådor och ibland ett samordnad rutnät för effektiv lagring, eller båda!"

  Hyllorna kommer i följande storlekar:
  Small: 16,6 x 33,2 x 26,0 cm
  Medium: 33,2 x 33,2 x 26,0 cm
  Large: 24,9 x 49,8 x 26,0 cm

  Lagerstatus: I lager
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Färg Vit
  Bredd 33 cm
  Höjd 16.5 cm
  Djup 26 cm
  Varumärke Muuto
  Formgivare De Smedt Julien
  Country of Manufacture Danmark
  Material MDF
  Varumärke/Formgivare

  Muuto

  Muuto är förankrad i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ärligt uttryck. Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande är vår ambition att leverera nya perspektiv på skandinavisk design.

  Läs mer om Muuto