Montana

Special Price 410 kr Ordinarie pris 456 kr

Hyllplan Wire 68,2x18,8cm Glas

Online exklusivt

Med Montana Hylla Wire 68,2x18,8cm från Montana kan du skapa din egen kombination av hyllsystem. Toppskiva Wire 70,1 x 38 kommer i glasfärgat. Montana Wire-serien är ett hyllsystem i industriell design i kombination med ett stilrent intryck som kan användas på flera sätt. Som hylla, nattduksbord, sidobord eller varför inte som förvaring? Det är ett multifunktionellt hyllsystem som passar du kan anpassa efter dina behov! Montana Hylla Wire finns i sju olika färger: Fjord, Anthracite, Black, New white, Monarch, White oak, Rökfärgat glas samt svart och vit Marmor. 

1982 startades möbelföretaget Montana av designer Peter J Iassen. Det danska företaget Montana har sedan dess skapat och producerat produkterna i sin egna fabrik i Danmark. Hyllorna har oändliga möjligheter och kombinationer mellan storlek och färg som öppnar upp för att varje hem kan ha en helt unik kombination.

Lagerstatus: Leveranstid 2-4 veckor
Favoriter
Dela
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Artikelnummer 2002266
Färg Klar
Bredd 68.2 cm
Höjd 1.2 cm
Djup 18.8 cm
Varumärke Montana
Formgivare Verner Panton
Tillverkningsland Danmark
Material Glas
Liknande produkter

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!