Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här.

  String Furniture

  11660 kr

  String Hyllsystem kontor skåp vit/vit 140x200

  Online exklusivt

  Stringhyllan är en designklassiker som kommit att bli en självklar och älskad möbel i många svenska hem. Vi på Designtorget har skapat färdiga hyllsystem till hemmets alla rum för att underlätta din planering. De praktiska hyllsystemen från String går att kombinera och förändra så att de passar dina behov och ditt hem, den klassiska designen gör också att de gör sig lika bra i vardagsrummet som i barnrummet eller på kontoret.

  Det här hyllsystemet består av en grund för att skapa ett bra hemmakontor eller kanske en matplats för det lilla hemmet. 
  Hyllsystemet består av vita gavlar, hyllplan, lådhurts samt ett fällbord och mäter 140x200. Alla delar som ingår i det här paketet ser du nedan. Vi har även andra färdiga hyllsystem från String för olika rum och i olika färgkombinationer.

  OBS - Färdiga hyllsystem från String kan ha längre/kortare leveranstid än vad som anges för produkten. Du kan inte returnera enskilda delar av ett Stringsystem-paket. När du har köpt ett Stringsystem från oss har du möjlighet att returnera hela Stringsystemet vid behov. Om Stringsystemet är en beställningsvara kan du endast returnera via vårt e-handelslager och inte i butik. Vänligen kontakta Designtorgets kundstjänst vid frågor.

  Lagerstatus: Beställningsvara –Leveranstid 4-6 veckor
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Artikelnummer STRINGBUNDLE4
  Varumärke String Furniture
  Kompletterande produkter