String Furniture

2 845,00 kr

Hyllsystem skåp kök svart 232x75x30

Stringhyllan är en designklassiker som kommit att bli en självklar och älskad möbel i många svenska hem. Vi på Designtorget har skapat färdiga hyllsystem till hemmets alla rum för att underlätta din planering. De praktiska hyllsystemen från String går att kombinera och förändra så att de passar dina behov och ditt hem.

Det här hyllsystemet består av en grund för att skapa ett prakstik förvaring i köket.
Hyllsystemet mäter 232x75x30cm och består av svarta gavlar och metallhyllplan i svart samt svartbetsade skåpsluckor. Alla delar som ingår i det här paketet ser du nedan. Vi har även andra färdiga hyllsystem från String för olika rum och i olika färgkombinationer.

OBS - Färdiga hyllsystem från String kan ha längre/kortare leveranstid än vad som anges för produkten. Färdiga stringsystem kan du endast returnera via vårt e-handelslager och inte i butik. Vänligen kontakta Designtorgets kundstjänst vid frågor.

En eller flera delar i den här produkten är inte tillgängliga just nu, vänligen återkom senare eller kontakta oss för preliminärt datum då varan åter är tillgänglig.
Lagerstatus: På väg till oss
Favoriter
Dela
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Artikelnummer STRINGBUNDLE128
Bredd 232 cm
Höjd 75 cm
Djup 30 cm
Varumärke String Furniture
Varumärke/Formgivare

String Furniture

Allt började med en uppenbarelse och en tävling. 1949 insåg det ledande svenska förlaget Bonniers att människor troligen skulle köpa fler böcker om de hade någonstans att ställa dem. Med det i åtanke startade Bonniers en tävling för att hitta en hyllösning som var både prisvärd och lätt att frakta, montera och installera.

Läs mer om String Furniture
Liknande produkter
Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord