Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här.

  String Furniture

  13630 kr

  String Hyllsystem vardagsrum låg svart/valnöt 240x75

  Online exklusivt

  Stringhyllan är en designklassiker som kommit att bli en självklar och älskad möbel i många svenska hem. Vi på Designtorget har skapat färdiga hyllsystem till hemmets alla rum för att underlätta din planering. De praktiska hyllsystemen från String går att kombinera och förändra så att de passar dina behov och ditt hem.

  Den här kombinationen passar utmärkt i vardagsrummet eller det större sovrummet. Den kombinerar dold förvaring med möjlighet att visa upp sina finaste föremål.

  Hyllsystemet består av svarta gavlar samt hyllplan ochskåp med skjutdörrar i valnöt, mäter 240x75. Alla delar som ingår i det här paketet ser du nedan. Vi har även andra färdiga hyllsystem från String för olika rum och i olika färgkombinationer.

  OBS - Färdiga hyllsystem från String kan ha längre/kortare leveranstid än vad som anges för produkten. Du kan inte returnera enskilda delar av ett Stringsystem-paket. När du har köpt ett Stringsystem från oss har du möjlighet att returnera hela Stringsystemet vid behov. Om Stringsystemet är en beställningsvara kan du endast returnera via vårt e-handelslager och inte i butik. Vänligen kontakta Designtorgets kundstjänst vid frågor.

  Lagerstatus: Beställningsvara –Leveranstid 4-6 veckor
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Artikelnummer STRINGBUNDLE14
  Varumärke String Furniture
  Kompletterande produkter