Betala med Klarna & Swish
15% på String
Fraktfritt över 499 kr

Designtorget x Florabaren

En varm och härlig sommardag var vi på besök hos Florabaren på Birger jarlsgatan i Stockholm. Med den fantastiska blomsterexpertis teamet på Florabaren besitter på så hjälpte de oss att styla en av våra mest populära produkter, Ängsfällan! I detta repotage får du hänga med från skiss till färdigt resultat samt ta del av Florabarens bästa tips för att göra din Ängsfälla så vacker som möjligt!
För mer inspiration, följ oss på instagram @designtorget

Florabarens bästa tips

Börja med att skissa upp hur du vill att din Ängsfälla ska se ut. Detta gör att du får en tydlig bild och lättare vet vart du ska börja. Nedan får du de allra bästa tipsen för att lyckas med stylingen på din Ängsfälla!

Blommor i säsong

Något som Florabaren alltid rekommenderar är att jobba med blommor i säsong. Det är både bra för miljön och extra kul för stunden! Just nu i sommartider är pionen en favorit som många vill ha med i sin bukett. Jobba gärna lager på lager då detta ger din Ängsfälla en härlig 3D effekt!

Föreviga dina sommarminnen

Ett tips är att ta bort några blad på blomman innan du placerar den i Ängsfällan, för att lättare kunna bygga på fler lager. Spara delar från midsommarkransen eller brudbuketten och föreviga dina härliga sommarminnen!

Det färdiga resultatet

Den stora Ängsfällan är så vacker att ha ståendes i fönstret och blir ett fantastiskt fint insynsskydd! Placera den lilla Ängsfällan på din favoritplats i hemmet, eller ge bort den i present till någon du tycker om. Det allra bästa är att alla Ängsfällor får ett helt unikt resultat beroende på vilka blommor du väljer att använda.

Vilken ängsfälla är din favorit?

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord