Betala med Klarna & Swish
15% på String
Fraktfritt över 499 kr

Ett skönare liv

Det är sommar i luften och doften av syrener och hägg sprider sig i den ljumna sommarvärmen. Att spendera tid utomhus är bland det bästa vi vet, framförallt i sommartider. Duka upp, plocka fram kameran, samla familjen, vännerna och njut av ett skönare liv i sommar!
För mer inspiration, följ oss på instagram @designtorget

Duka upp för sommarens fester!

Duka upp för sommarens alla fester och bjudningar. Placera en maffig vas, dekorera med vackra servetter och servera drycken i riktigt snygga glas så kommer du garanterat lyckas med sommarens olika dukningar. Hos oss på Designtorget hittar du allt du behöver, oavsett om det är till midsommardukningen, kalas eller enklare middag!

Njut av härliga stunder utomhus

Vi kan inte få nog av att njuta av härliga stunder utomhus i sommarvärmen. Ta med dig kaffekoppen, picknickfilten, pläden, ett roligt spel och spendera tiden med nära och kära utomhus!

Packa väskan

Ska du åka på en längre resa i sommar? Eller stannar du hemma och njuter av en härlig svensk sommar? Se till att packa väskan med saker som gör färden lite roligare! Ett par solglasögon är alltid bra att ha nära till hands, med ett snyggt passfodral blir det enklare att hålla koll på passet och sist men inte minst... Se till att föreviga sommarens alla fantastiska stunder med en polaroidkamera!

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord