Betala med Klarna & Swish
15% på String
Fraktfritt över 499 kr

Vårens inredningstrender 2023

Klara färger i rött och blått - Influenser från Japan - Statement lampor - Olika träslag

Ett nytt år har börjat och det är dags att börja tänka på hur man ska inreda hemmet för våren. Ett perfekt tillfälle att förnya och addera något extra fint. Under våren år 2023 kommer vi se mycket klara färger, unika lampor som sticker ut, influenser från Japan och en blandning av olika träslag! Läs mer om våra bästa tips på hur du lyckas med de populäraste trenderna i vår.

Klara färger i rött och blått

En stor trend i år är att inreda med klara färger såsom klarblått och klarrött. Inredningsdetaljer i dessa färger sticker ut och gör hemmet levande.

Influenser från Japan

I år blir även Japandi-stilen ännu större; en blandning mellan den skandinaviska och japanska estetiken. Japandi-stilen är minimalistisk och funktionell och ger en modern men ändå enkel look i hemmet.

Unika lampor

En annan trend som fortsätter i år är unika lampor som ger det lilla extra till rummet. Genom att göra belysningen lekfull skapas en extra härlig stämning i rummet som gör hemmet ännu mysigare.

Blandade träslag

I år behöver man inte vara rädd för att blanda trä av olika slag. Trä som material är i allmänhet en stor trend för 2023. Klassikern String finns i många olika träslag och färger, det är lätt att uppdatera och kombinera i olika utformanden.

Inred för det nya året

Oavsett vilken trend du väljer att följa våren 2023, var inte rädd för att addera något utöver det vanliga. Med små medel kan man skapa en hemtrevlig atmosfär som gör hemmet lite extra härligt att komma hem till. Hitta dina favoriter och var kreativ!

Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord