Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  Stockholm Furniture Lab

  Special Price 2020 kr Regular Price 2244 kr

  Klädbetjänt Play

  Klädbetjänt Play formgiven av Karl Hallqvist för Stockholm Furniture Lab är en mångsidig möbel i ask med sadelgjord i jute som tillhör den modulära möbelserien Play.

  Med Play designar du din möbel; en pall, en kädbetjänt i två olika format eller en stol. Komplettera din klädbetjänt med lösa delar (Stag Play) som säljs separat. Anpassa den till nya behov. För att skapa en dubbel klädbetjänt köper du till Stag 2-pack och för att bygga en stol köper du till både Stag 2-pack och Stag 1-pack. Du kan även förvandla din klädbetjänt till en pall genom att montera bort de två överstagen i klädbetjänten.

  Stockholm Furniture Labs kärnvärden utgår från cirkulär ekonomi, där produkter återanvänds i flera led. Stockholm Furniture Lab designar egentligen inte möbler, de designar ett cirkulärt system för delar till möbler. Du designar möblerna.

  Lagerstatus: Beställningsvara –Leveranstid 1 vecka
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Färg Natur
  Bredd 60.8 cm
  Höjd 70.4 cm
  Djup 35.2 cm
  Varumärke Stockholm Furniture Lab
  Formgivare Karl Hallqvist
  Country of Manufacture Sverige
  Material Ask
  Varumärke/Formgivare

  Stockholm Furniture Lab

  Stockholm Furniture Labs kärnvärden utgår från cirkulär ekonomi, där produkter återanvänds i flera led.

  Läs mer om Stockholm Furniture Lab

  Karl Hallqvist

  Karl Hallqvist är en svensk kreatör med stor bredd på sitt skapande med passion för cirkulär ekonomi och återanvändning. Karl Hallqvist har en bakgrund som möbelsnickare, art director, grafisk designer och fotograf. Kreatören insåg tidigt att kontroll över skapandet kräver kontroll över ekonomin, speciellt när det handlar om cirkulär ekonomi.

  Läs mer om Karl Hallqvist
  Kompletterande produkter