Hitta din butik
Meny

Stockholm Furniture Lab

2244 kr

Klädbetjänt Play

Klädbetjänt Play formgiven av Karl Hallqvist för Stockholm Furniture Lab är en mångsidig möbel i ask med sadelgjord i jute som tillhör den modulära möbelserien Play.

Med Play designar du din möbel; en pall, en kädbetjänt i två olika format eller en stol. Komplettera din klädbetjänt med lösa delar (Stag Play) som säljs separat. Anpassa den till nya behov. För att skapa en dubbel klädbetjänt köper du till Stag 2-pack och för att bygga en stol köper du till både Stag 2-pack och Stag 1-pack. Du kan även förvandla din klädbetjänt till en pall genom att montera bort de två överstagen i klädbetjänten.

Stockholm Furniture Labs kärnvärden utgår från cirkulär ekonomi, där produkter återanvänds i flera led. Stockholm Furniture Lab designar egentligen inte möbler, de designar ett cirkulärt system för delar till möbler. Du designar möblerna.

Lagerstatus: Beställningsvara –Leveranstid 1 vecka
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Natur
Bredd 60.8 cm
Höjd 70.4 cm
Djup 35.2 cm
Varumärke Stockholm Furniture Lab
Formgivare Karl Hallqvist
Country of Manufacture Sverige
Material Ask
Varumärke/Formgivare

Stockholm Furniture Lab

Stockholm Furniture Labs kärnvärden utgår från cirkulär ekonomi, där produkter återanvänds i flera led.

Läs mer om Stockholm Furniture Lab

Karl Hallqvist

Karl Hallqvist är en svensk kreatör med stor bredd på sitt skapande med passion för cirkulär ekonomi och återanvändning. Karl Hallqvist har en bakgrund som möbelsnickare, art director, grafisk designer och fotograf. Kreatören insåg tidigt att kontroll över skapandet kräver kontroll över ekonomin, speciellt när det handlar om cirkulär ekonomi.

Läs mer om Karl Hallqvist
Kompletterande produkter