Hitta din butik
Meny

Triwa

1195 kr

Klocka Ocean Plastic Seal

Klocka Ocean Plastic Seal är en mörkgrå klocka från Time for Oceans-kollektionen, gjord helt av återvunnen havsplast. Denna klocka är gjord för havsälskare, från havet, för havet, och den är 10 ATM vattentålig. Den är fylld med marina detaljer som de tredimensionella vågorna på urtavlan, visarna och det kupolformade mineralglaset. Den mörkgrå vävda remmen, även tillverkad av havsplast, levereras med zuluöglor och spänne i rostfritt stål. Klockan drivs av en pålitlig japansk Citizen Miyota-urverk.

Triwa- Time for Oceans. En kollektion av färgglada klockor som helt har tillverkats av återvunnen plast från världens hav. Klckorna kommer i fyra färger: Seal, Seaweed, Deep blue och Coral. 

Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Grå
Storlek One size
Varumärke Triwa
Country of Manufacture Kina
Material Recycled Plastic
Varumärke/Formgivare

TRIWA

TRIWA Grundades 2007 av fyra klockintresserade vänner som ville göra en gemensam ansträngning för att förändra klockindustrin, som de ansåg var för fokuserad på status och precision. De startade varumärket TRIWA (Transforming the Industry of Watches) med syfte att avdramatisera klockan och göra den till en modern stilsymbol genom att kombinera klassiska silhuetter med skandinavisk kontemporär enkelhet.

Läs mer om TRIWA
Kompletterande produkter