Hitta din butik
Meny

Kakao

Special Price 145 kr Regular Price 289 kr

Bok Kött, vilt & fågel

Kött, vilt & fågel innehåller ett urval riktigt bra recept. De cirka 100 recepten är fördelade på lika många vardags- som festrätter, till exempel fläskkotlett med plommon och radicchio, biff Lindström, olika varianter på råbiff och helstekt fågel. Recepten är oftast ganska enkla, både klassiker och moderna varianter.

Det viktigaste när du lagar mat hemma är att få till brytningen mellan två olika smaker. Det är det som lyfter fram råvaran och gör en rätt riktigt bra. Många tips och smakkombinationer kommer från restaurangvärlden och ger nyskapande och spännande smaker. Välj ditt kött med omsorg, och ät hellre riktigt bra kött mer sällan.

Boken inkluderar även vilt- och fågelrecept, och dessutom ägnas ett kapitel åt grillning.

Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar och medverkar regelbundet i TV4:s Nyhetsmorgon och Mitt kök. 2007 vann Tommy Årets kock, 2014 guld i Bocuse d'Or-EM, 2011 silver i Bocuse d-Or-VM och 2015 brons i samma tävling. Han ligger bakom en rad restauranger, bland annat Julita utanför Katrineholm, och han är kreativ ledare för Svenska Brasseriet där bland annat Taverna Brillo, Sturehof, Riche och Teatergrillen i Stockholm ingår. Tommy har tidigare gett ut bl a kokboken Fisk & skaldjur.

Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Multi
Bredd 19.5 cm
Höjd 24.5 cm
Varumärke Kakao
Material Papper
Varumärke/Formgivare

Kakao

Kakao förlag startades 1995 av Johan Lindblad som fortfarande driver verksamheten. Han har ett stort matintresse och från början bestod utgivningen framför allt av kokböcker. I slutet av 1990-talet blev Kakao förlag något av en kokböckernas pionjär och gjorde sig ett namn i branschen och bland konsumenter som ett förlag som ger ut vackra, väl formgivna böcker av god kvalitet.

Läs mer om Kakao
Kompletterande produkter

Kompletterande produkter