Hitta din butik
Meny

Klässbols

279 kr

Kökshandduk Memory Svart

Memory är Klässbols Linneväveris mest exklusiva handduk, designad av Ulrika Elovsson och inspirerad från Japan. Den är vävd i skyttelvävstol av 100% lin och märkt med Bra miljöval. Levereras tvättad, krymp och manglad. Säljs styckvis. Se andra handdukar från Klässbols nedan.

"Två trådar som korsar varandra är utgångspunkt för alla vävda textiliers tillkomst; där börjar min kreativa process. I samarbetet med Klässbols Linneväveri har jag velat återknyta till äldre textila traditioner. Med hjälp av olika tekniker, både high tech och low tech, kan jag tala olika "språk" och berätta olika historier," säger Ulrika om sin skapandeprocess.

Memory är Klässbols Linneväveris mest exklusiva handduk, designad av Ulrika Elovsson och inspirerad från Japan. Den är vävd i skyttelvävstol av 100% lin och märkt med Bra miljöval. Levereras tvättad, krymp och manglad. Säljs styckvis. Se...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Svart
Bredd 50 cm
Höjd 70 cm
Varumärke Klässbols
Formgivare Ulrika Elovsson
Tvättråd 60°
Material 100% linne
Varumärke/Formgivare

Ulrika Elovsson

Ulrika Elovsson är född 1974, och har utbildats på Konstfack, Handarbetets Vänners Skola och Kawashima Textile School of Art i Kyoto. Hon är bosatt i Stockholm men är även internationellt verksam.

Läs mer om Ulrika Elovsson
Kompletterande produkter

Kompletterande produkter