Hitta din butik
Meny

Pärlans Konfektyr

Special Price 53 kr Regular Price 175 kr

Kola i Choklad RÖD 12-bitar

Mjuka kolor, kokade på klassiskt vis av grädde och smör, täckta med bästa sortens choklad från franska Michel Cluizel. Ett delikat hantverk från Pärlans Konfektyr, en liten kolafabrik på söder i Stockholm.

Denna ask är den perfekta presenten till den som är förtjust i sötsaker. En salig blandning av sött, salt, nötigt, fruktigt och chokladigt. Tolv bitar i fyra olika smaker – Vanilj & Havssalt, Kalabrisk Lakrits, Trippelchoklad och Pistagenöt.

Alla kolor i choklad kan innehålla spår av nötter och gluten. Hållbarhet 3 månader. 12 bitar (150 g).

Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Röd
Bredd 10.3 cm
Höjd 13.5 cm
Djup 2.7 cm
Varumärke Pärlans Konfektyr
Formgivare Pärlans Konfektyr
Country of Manufacture Sverige
Ingredienser Socker, grädde, glykossirap, smör, choklad (socker, kakao, kakaosmör, emulgeringsmedel rapslecitin, bourbonvanilj), pistagenötter, kalabrisk lakrits, kakaobönor, lakritsgranulat, havssalt och bourbonvanilj. Kan innehålla spår av nötter och gluten.
Varumärke/Formgivare

Pärlans konfektyr

Vi på Pärlans Konfektyr ägnar oss åt ett delikat hantverk. Kolor och kolasås kokas på klassiskt vis av färsk grädde och riktigt smör. Inga konstigheter, endast rena äkta råvaror. Det ger en kvalitet utöver det vanliga och en kola som ska njutas färsk. Kolans guldålder var 30-talet, då tuggades det kolor i vart och vartannat hörn. Med tiden blev riktiga gräddkolor sällsynta, de kokades främst hemma vid juletid. Synd på något så vansinnigt gott tyckte vi, och tog tag i saken. 

Läs mer om Pärlans konfektyr
Kompletterande produkter