Hitta din butik
Meny

Pretty Paper

45 kr

Kort Big Hugs

Stockholmsbaserade duon Pretty Paper har tagit fram en exklusiv pappersserie med gouache-målade motiv. Gouache kommer ursprungligen från latin och betyder "bevattning" eller "pöl", och är en täckande vattenfärg med högre pigmentkoncentration än akvarellfärg. Färgen ger ett intensivt uttryck och ger möjlighet att bearbeta motiv på ett sätt som inte går med akvarell, då täckförmågan gör att underliggande färger kan döljas och man kan även lägga ljusa färger över mörka.

Ett dubbelt kort med kuvert. Korten är tryckta i fullfärg på vitt FSC-certifierat papper med linnepräglad ytstruktur, 280 g. Se andra produkter från Pretty Paper nedan.

Max 100 tecken

Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Mönstrad
Bredd 10.5 cm
Höjd 15 cm
Varumärke Pretty Paper
Material Papper
Varumärke/Formgivare

Pretty Paper

Pretty Paper grundades 2012 av Cecilia Börjesson kort efter att hon förälskat sig i boktryck genom ett klipp på YouTube. Cecilia är grafisk designer och frilansar åt olika designbyråer och tar fram förpackningskoncept och grafiska identiteter för olika företag, och sedan 2012 även grafiska identiteter för olika bröllop. Cecilia är Pretty Papers kreativa ledare.

Läs mer om Pretty Paper
Kompletterande produkter